logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

Математика- цариця всіх наук

“Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу, тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети” (Олексій Маркушевич)
У рамках тижня педагогічної майстерності відбувся виховний захід “Математика – цариця всіх наук”. Протягом заходу учні були активними та уважними, виконували різні види завдань: відповідали на запитання, змагались на швидкість, розв’язували приклади, складали та знаходили математичні фігури, відгадували загадки, працювали над розгадуванням цікавого кросворду та перевіряли свої знання тестовими завданнями.
Захід був спрямований на формування в учнів лідерських якостей, предметної компетентності, допитливості та любові до математики; уміння логічно мислити, застосовувати елементи творчої фантазії для розв’язування різних видів задач; використовувати математичні знання на практиці.
У сучасних умовах розвитку освіти кожен педагог, що усвідомлює потреби сучасного суспільства і власну відповідальність за якість надання освітніх послуг повинен впроваджувати у свою роботу нові освітні технології, зацікавлювати та заохочувати учнів до навчання.

Comments are closed.