logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

Виховний захід – Учням про А.С.Макаренка

У Багринівській ЗОШ проводився виховний захід до 130 – ліття з дня народження українського радянського педагога і письменника, одного з засновників дитячо – підліткового виховання Антона Семеновича Макаренка.
Учням розповідалось про життя та педагогічну діяльність письменника, про теорію сімейного виховання і методику виховання в колективі, про те, як він починав свою роботу з неповнолітніми правопорушниками.
Діти переглядали презентацію, в якій були розказані всі найосновніші факти з життя педагога, про конкретні ознаки та цілі його ідей і практичних рішень, про його сім’ю та творчу спадщину.
Також показано уривки з широковідомого і найвизначнішого фільму “Педагогічна поема”, в якому показано перевиховання неповнолітніх правопорушників в дитячій трудовій колонії.
Діти зацікавились такою обдарованою людиною, чудовим педагогом, письменником; соціальними проблемами, які існували у той час.
Найбільше захоплення в учнів викликав фільм “Педагогічна поема”, який зворушив у них різноманітні почуття; та зацікавив їх до продовження перегляду.

Тільки той, хто в дитинстві втратив сім’ю, хто не забрав зі собою в довге життя жодного запасу тепла, той добре знає, як іноді холодно стає на світі, тільки той зрозуміє, як дорого це вартує — турбота та ласка великої людини, людини — великої і щедрої серцем.

Comments are closed.