logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

Показники матеріально-технічного забезпечення закладу

Відомості про кількісні та якісні показники матеріально-технічного забезпечення закладу

Приміщення школи є пристосованим під ЗНЗ, але разом з тим матеріально – технічна база  школи відповідає вимогам, які визначаються відповідними будівельними  та санітарно – гігієнічними нормами  і правилами.

Педагогічною цінністю школи є особистість дитини. Пріоритетною педагогічною цінністю для педагогів школи є безумовна віра в дитину, в те що при оптимальних умовах  проведення її за життєвим вектором може і повинно здійснюватися успішно.

Виходячи із вищезазначених пріоритетних цінностей, місія школи полягає у створенні умов для дітей, надання рівних можливостей для кожної дитини незалежно від її рівня розвитку, забезпечення пізнавального розвитку учня, та якісної підготовки  до життя.

Для навчально – виховної роботи в школі обладнано 16 класну кімнату загальною площею 1850 м², в тому числі :

  • комбінована майстерня;
  • кабінет з обслуговуючої праці;
  • 10 спеціалізованих кабінетів
  • спортивна кімната 105 м² ;
  • кабінет медсестри;
  • харчоблок та їдальня;

також обладнані кабінет директора, учительська, кабінет соціальної і психологічної служби, кабінет заступника  з НВР, інвентарна для спорткімнати.

До послуг учнів і вчителів  внутрішні вбиральні.

Стан приміщень задовільний.  Щорічно при підготовці школи до навчального року здійснюється  ремонт  приміщень.

Колектив школи на перше місце ставить створення розвивального середовища, тому, що тільки у позитивно створеному  середовищі дитина  може розвиватися сама, вона обмірковує, спостерігає,  робить висновки.

До послуг учнів, вчителів у школі 1плазмовий  телевізор,  мультимедійний  комплекс, 3 ноутбуків, , 12 комп′ютери (з них підключені до мережі INTERNET – 12), використовуються в управлінсько – господарській діяльності – 2),  працює шкільна бібліотека з читальним залом.

Санітарний стан території школи та приміщень – задовільний.  Адміністрація школи намагається забезпечувати життєдіяльність та організацію навчально  – виховного процесу необхідним матеріалом, меблями, наочністю відповідно до сучасних вимог.

В школі створені умови для оздоровлення дітей. Є спортивний майданчик  загальною площею 270м². Забезпечення спортивним інвентарем – задовільне.

В приміщенні школи створено осередок природи.

Дякуючи спонсорській допомозі батьків та вчителів  матеріально – технічне забезпечення школи постійно поповнюється, видозмінюється. Педагоги закладу прагнуть, щоб середовище було джерелом збагачення дитячої діяльності.

Comments are closed.