logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

“Співець прекрасного і вічного”

Цьогоріч відзначається величний ювілей – 155 років від дня народження нашого земляка, письменника, новеліста, перекладача, громадського діяча, класика української літератури і патріота рідного краю – Михайла Михайловича Коцюбинського.

У Багринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід присвячений 155-річчю Михайла Коцюбинського “Співець прекрасного і вічного”.
Виховний захід супроводжувався переглядом фотографій про життя і діяльність видатного генія. Була звернена увага на яскраві сторінки з біографії письменника, які зацікавили та заінтригували учнів. Захід пройшов у дусі патріотизму, поваги і любові до історії та культури українського народу.
Михайло Коцюбинський – один з найоригінальніших українських письменників. Він вивів літературу на європейський рівень, урізноманітнив її багатогранними напрямками, у тому числі модернізмом. Саме його творчість вперше в українській літературі увібрала в себе імпресіонізм, глибокий психологізм, елементи експресіонізму, неореалізм та інші трендові течії мистецтва і культури того часу.

Comments are closed.