logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

Праця є вищою мірою людського духу

“Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає “поміж рядків” її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу”

Саме такі рядки В.О. Сухомлинського хотілось би присвятити людям, які відставивши безліч турбот та проблем, прийшли на допомогу Багринівської ЗОШ і своєю працею, доброчинністю допомогли зробити приміщення закладу затишним, привітним та гостинним.

 

Сьогодні я доземно вклоняюсь і висловлюю велику вдячність та подяку всім, хто підготував для учнів та дітей школу. Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими, добрими, розумними. Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжується в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей. Можна впевнено сказати, що діти в повній мірі отримують цей приклад у нашому закладі , спілкуючись із цими доброзичливими людьми. Тож нехай доброчинність повернеться до людей сторицею.

Comments are closed.