logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

Зустріч з працівниками поліції

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Багринівській І – ІІІ ступенів 7 травня проведено заняття з Правил дорожнього руху. 
Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров’я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров’я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров’я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.
За інформацією Управління патрульної поліції України в Чернівецькій області, за останні 3 місяці на території Буковини сталося 623 аварії, з них 342 в самому місті Чернівці.
На автомобільних дорогах державного значення України за 2018 рік зафіксовано 15064 ДТП, в тому числі 4127 ДТП з постраждалими, в яких загинуло 1200 та було поранено 6251 людей.
Отже, для покращення ситуації щодо підвищення безпеки дорожнього руху дуже важливо приділяти увагу заходам, направленим на усунення виявлених домінуючих факторів ризику, що сприяють виникненню аварійності і впливають на тяжкість наслідків ДТП та передбачати в планах роботи щодо моніторингу аварійності та надання рекомендацій щодо місць концентрації ДТП.

Comments are closed.