logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

Флагмани освіти України 2019

Єдиний спосіб зробити щось дуже добре і корисне, це любити справу, якою ти займаєшся. Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» завершує 2019 рік на позитивній ноті. Цей рік наповнив нашу дружню команду цікавими проектами, незабутніми враженнями та сюжетами, повчальними висновками та новими ідеями.
Для нас це був особливий рік. Ми працювали в різних напрямках та створювали позитив для наших співвітчизників. Ми мали змогу під час підготовки та проведення наших заходів зустрічатися та спілкуватися з тисячами розумних, талановитих українців. Це не просто люди — це особистості, які створюють нові сторінки історії нашої країни!
Вчорашній день, 23 грудня, для УІВЦ «Галактика» та ГО «Спілка освітян України» став завершальним передноворічним апогеєм. У Будинку офіційних прийомів відбулось вшанування «Флагманів освіти України 2019».
Щорічно плеяда лідерів освіти поповнюється новими іменами на основі рейтингу, рекомендацій закладів контролю освіти, громадських об’єднань, освітніх установ, колег та ін.
Цього року на почесний п’єдестал загальнонаціонального визнання піднялися близько 150 найдостойніших та найвпливовіших керівників закладів освіти, педагогів, обдарованих дітей, які є складовою міцного фундаменту галузі.
Фінальним акордом програми була Урочиста церемонія нагородження лауреатів. Дійство супроводжувалося виступами видатних українських виконавців, кращих дитячих музичних та хореографічних колективів, цікавими ідеями.
Аналізуючи результат проробленої робити, згадую те, що залишилось за лаштунками. Це місяці, дні, години титанічної кропіткої праці. Це проблеми та різні побічні наслідки, які не завжди відомі колективу. Я не хочу про них згадувати, бо коли робиш свою справу з любов’ю, ніхто і ніщо не може знищити чи розтоптати благі наміри. Навіть тоді, коли в тебе не має сил, коли не вистачає ні часу, ні ресурсу, ні зусиль, ти все рівно спалахуєш з новими силами і йдеш далі.
Слова подяки – двигун всієї нашої команди. Це мотивація не зупинятись, крокувати впевнено і гордо вперед! Ми прагнемо не тільки домогтися успіху, а й щоб життя нашого колективу мало сенс.
Всіх з новорічними святами! Миру, злагоди та благополуччя! Далі буде!

Джерело: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1424742964360148&id=100004733735244

Comments are closed.