logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

Урочиста лінійка у Багринівській ЗОШ

Кожного року, у перший вересневий ранок подвір’я загальноосвітніх шкіл України наповнюються веселими, дзвінкими голосами школярів – приходить свято першого дзвоника – День знань. З цієї нагоди голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій взяв участь в урочистій лінійці у Багринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

«Сьогодні кожна родина прагне дати своїм дітям якісну освіту, бо розуміє, що знання і духовні сили – це двері до більших можливостей, нових досягнень, самоутвердження та реалізації в житті, особливо в такий важкий для країни час. Тож хочу побажати, щоб новий навчальний рік відкрив перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, щоб учителів він надихав успіхами вихованців, а батьків – радістю за своїх дітей» – зазначив Георгій Васильович. Посадовець подарував школі лазерний принтер.

Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які сьогодні вперше у своєму житті сіли за парти. Для них  це – новий етап, це початок шляху тривалістю в одинадцять років. Пролунав шкільний дзвінок і діти вирушили у дорогу знань на свій перший урок у затишні навчальні класи, де вони знову зустрілися зі своїми друзями і змогли поділитися своїми враженнями про літні канікули.

Comments are closed.