logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 №980-р “Про затвердження плану першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру”, Плану першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру в школі на 2017 рік, з метою попередження нещасних випадків під час навчально-виховного процесу, травмування та загибелі у побуті.

З «06» листопада по «10» листопада 2017 р. був проведений “Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності». Для проведення “Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності” було створено творчу групу, яка підготувала «План підготовки до проведення “Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності”» і «План проведення “Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності”».

Під час підготовки до “Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності” проведено ряд заходів:

– перевірено наявність журналів проведення інструктажів з охорони праці та безпеки життєдіяльності;

– підготовлено матеріали та оформлено стенди тощо;

– проведено відкриті уроки з питань пожежної безпеки, охорони праці, безпеки життєдіяльності;

– проведено конкурси, вікторини знавців правил пожежної безпеки, безпечної поведінки вдома, правил безпечного поводження на річці, у лісі, метро, громадському транспорті, під час грози, під час сильного вітру, шквалу, під час перебування на дачі тощо.

– перевірено наявність стендів, пам’яток з ЦЗ та безпеки життєдіяльності і правил надання першої допомоги постраждалим від нещасних випадків;

– проведено практичні заняття з евакуації на випадок виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру (пожеж, руйнування будівель, ускладнення погодних умов) та опрацьовано схему оповіщення учасників навчально-виховного процесу;

– перевірено стан та забезпеченість медичного обладнання, поповнено аптечку швидкої допомоги в медичному кабінеті.

Діти усіх вікових груп отримали та закріпили достатньо знань, умінь і практичних навичок з безпеки життєдіяльності та на випадок екстремальної ситуації.

Comments are closed.