logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

Природа – найкращий художник

Осінь – це, напевно, найкраща пора, щоб сповна насолодитись красою Карпат. Від різноманіття барв, яке зустрічає тебе, тут легко може запаморочитися в голові, недарма ж кажуть:
“Природа – найкращий художник”.
Саме тому учні Багринівської ЗОШ під керівництвом Топало Ю.Г. та Андрухович Є.І здійснили екскурсію до м. Яремча, де відвідали водоспади Пробій та Гук.
Водоспад Пробій – красиве, мальовниче і популярне місце в Яремче на Івано-Франківщині. Водоспад немов “пробиває” шлях річки Прут серед гірських порід, скидаючи вниз величезну кількість води, звідси і назва – “Пробій”.
Пробій (інша назва — Яремчанський водоспад) — каскадний водоспад в Українських Карпатах, на річці Прут. Розташований у межах міста Яремче Івано-Франківської області. він — один з найповноводніших водоспадів Карпат. Висота падіння води 8 м, кут нахилу — майже 45 градусів.
Та водоспад Гук. Водоспад Женецький Гук розташований на висоті 900 м над рівнем моря. Утворився у післявоєнні роки в результаті повені. Вода вільно падає з висоти 15 м. Місцеві жителі назвали водоспад Гук через шум, гул, що доноситься від нього.

Comments are closed.