logo

Наші Контакти

+380373455074
bahrinesti@ukr.net

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА – 2019

У Багринівській ЗОШ були проведені заходи до тижня права.
Метою виховних заходів було: виховувати самоповагу, почуття власної гідності, свободи, рівності; формувати правовий світогляд учнів та відповідну активну позицію у реалізації своїх прав у житті; ознайомити учнів із «Декларацією прав людини» , «Конвенцією про права дитини» та виховувати в них повагу до прав та основних обов’язків людини і громадянина.
Кожна людина від народження має природні права. Всі вони закріплені в Декларації прав людини, яка прийнята міжнародним товариством.
Україна, яка набула незалежності на зламі століть, проголосила для себе, що людина, її життя та здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визначаються за найвищу соціальну цінність.
Громадяни України, усіх національностей – обрали шлях побудови демократичної Держави, тобто Держави, в якій буде здійснено принцип панування права, що ґрунтується на визнанні прав і свобод людини. Права людини в сучасному світі – це не просто актуальна тема, це проблема. Людство, що пройшло крізь бійню двох світових воєн, безлічі кривавих локальних конфліктів, пережито жорстокі диктатури, дійшло висновку, що не може бути миру и злагоди на Землі, не може бути організованого цивільного життя без поваги до людини, її прав, свобод і потреб.

Comments are closed.